Lukijat

torstai 22. toukokuuta 2014

Traces de mon passé. Chemins de mon avenir.

Hihii, täällä mä istun Starbucksissa, otsikoin tekstini ranskankielisellä fraasilla ja bloggaan. Mä oon NIIIIN cool.

No en ole, mutta pikainen päivitys tähän väliin ihan vain jo näyttääkseni etten ole kadonnut. Enkä lakannut kirjoittamasta. Mä olen palannut Pariisiin parin viikon loman jälkeen. Nyt odottelen että alkais jo hitsin jännittävä tämän illan lätkämatsi, ja sen päälle vähän kauppakamarin after workia. Muutenhan mä en ole kauppakamarin toiminnassa enää mukana työntekijän roolissa vaan toimenkuva on vaihtunut ja LinkedIn -profiili päivitetty.

Eilen kävin pienen valokuvanäyttelyn avajaisissa. Another reason to love Paris! St.Paulin metron lähellä on ihana pieni, salamyhkäinen taiteilijakortteli jonka kätköistä tämäkin galleria löytyy. Village Saint Paul on ihanaa aluetta jo pelkästään pikkuputiikkien näyteikkunoiden takia! Mun ehdoton suosikki tämän eilen nähdyn näyttelyn taiteilijoista oli Cathleen Naundorf, joka on muun muassa kuvannut ihania mekkoja eri muotitaloille.

Yritän viikonlopun aikana kirjoittaa raporttia mun Kenian seikkailusta mutta sitä ennen vielä sitä jääkiekkoa ja ruotsin tehtäviä.

 
Copyright © 2014 
The Merrymakers
Valokuva johon rakastuin. Suurennoksia on  kuulemma olemassa 10 kappaletta ja täytyy toivoa ettei niitä kaikkia myydä ennen kuin rikastun sen about 12 000€ verran. Dior Haute Couture winter 2009. http://themerrymakers.be/2013/05/20/merry-discovery-cathleen-naundorf/#jp-carousel-9158

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti