Lukijat

lauantai 9. helmikuuta 2013

Mange, Prie, Aime


Taisin tuoda Suomesta säätilan mukanani. Sitten viime postauksen on tuuli kääntynyt. Tänään oltiin katsomassa lumisinta futismatsia mitä olen koskaan nähnyt. Kenttä siivottiin kaksi kertaa kesken pelin ja lopulta lumenluontiin osallistui jopa Saint-Etiennen pelaajia. Uskollinen fanijoukko piti tunnelmaa yllä ja tosifanit huudatti yleisöä ilman paitaa. Tuntiin venähtänyt puoliaika (lunta sulatettiin uudelleen ja uudelleen) meni siinä sukkelasti aaltoja tehden!

Etsi kuvasta keskiympyrä.Saint-Etienne-Montpellier 4-1. Allez Les Verts!
Eilen kävin muutamalla lasillisella Barberoussessa. Tämä merirosvotyylinen uutuus Saint-Etiennen baaritarjonnassa on erikoistunut rommipohjaisiin shotteihin.Shotteja saa melkein minkä tahansa makuisina. Muutoin on elämä kyllä täällä melkoisen rauhallista. Tuntuu ettei tästä nyt riitä tarinaa blogiin asti. Pitäisiköhän aloittaa sarja baariesittelyjä. Barberousse olkoon ensimmäinen ;).

Itse kyllä viihdyn tässä ranskankirjojen ympäröimässä hiljaiselossani. Tällä viikolla vaihdoin ranskantunneilla ylempään tasoryhmään.

Eat, Pray, Love on ihana elokuva. Tänään aion katsoa sen ranskannettuna. Oman Euroopan valloitukseni viime syksy taisi olla se 'Eat'-vaihe - elämästä nauttimista ja hetkessä elämistä. Tämä syksy olkoon 'Pray' - kasvua ja oppimista (ainakin kielen). Ennen pitkää on aloitettava orientoituminen täältä lähtemiseen. Menollaan on ankaraa tulevaisuuspohdintaa, joka kasvaa hetkittäin melkoisiin sfääreihin kun ei vielä(kään) tällä ikää (voi herranjestas) ihminen tiedä mikä siitä tulee isona. Saint-Etienne ei kuitenkaan taida olla meikäläisen loppusijoituspaikka, joten katse kohti tulevaa. Onneksi olen aina ollut nopea innostumaan, joten eiköhän se oikea suunta ilmoita itsestään ja vie mennessään sitten kun niin on tapahtuakseen.

Vaihe nimeltä 'Love' alkaa varmaankin sitten siinä vaiheessa, kun saavun takaisin somelaisen äijäni luo.

2 kommenttia:

 1. Hih, aika hupaisia kuvia jalkapallo-ottelusta! JA elokuva Eat,prey and love!! I-H-A-N-A!
  Ja mitä elämä tuokaan tullessaan kun palaat suomeen!! Voi, että <3 Ihana elämä ja ihanat yllätykset :D

  Terkuin,
  Antsu

  VastaaPoista
 2. Eat prey love on loisto elokuva olen katsonut sen varmaan kolme kertaa siitähän on tullut nyt ns. jatko osa. Tahdonko naimisiin tai jotain sellaista.

  H-R

  VastaaPoista