Lukijat

maanantai 19. elokuuta 2013

Jännän äärellä


Uuden äärellä sitä sitten taas miettii, että voisihan sitä elämänsä elää helpomminkin, päästää itsensä vähemmällä. Että pitääkö kerta toisensa jälkeen laittaa itsensä (joskus, harvoin, jopa voisi sanoa että hetken mielijohteesta) tilanteisiin ja paikkoihin joita jännittää niin ettei ihmisen kuulu niin paljon jännittää. Kun siellä olisi ollut jo valmista uraa ja helpompaa elämää tarjolla. Näköjään pitää.

Olen tässä sitten miettinyt että mikä mut sai irtisanoutumaan hyvästä työpaikasta tämän järjettömän suuren riskin vuoksi. Vaikka en edes haaveile mitenkään järjettömän mainittavasta urasta! Ihan se 15 minuuttia mainetta riittää mulle. Ja vähän kunniaa ja kiitosta. Kiitos. Mutta kai se on sitten se valtava tarve kehittää itseään. Uteliaisuus, joka vie pois sieltä mukavasta. Eikö ne parhaat asiat elämässä tule vähän vaikean kautta.Nyt mä olen sitten täällä. Aika kauan on jännittänyt, ja tänään oltiin jo niin jännän äärellä että. Mutta nyt mä olen täällä! Jokin näkymätön voima veti hymyn naamalle, kun lentokoneen pyörät otti Pariisin kamaralle.

Tässähän ei riitä, että olen laittanut itseni ammatillisesti pelottavaan paikkaan, vaan myös tämä sosiaalinen piiri on vähintäänkin jännittävä. Niin helppoa kun olisikin viettää illat yksin mutta ei, nyt joudun tutustua ihmisiin ja sopeutua ranskalaiseen perheeseen. Voi apua. Pitikö sitä nyt sitten tällainen host-perhekin vielä.. No, kaikesta panikoinnista huolimatta ilta on mennyt leppoisasti. Nämä on ihan tavallisia, kivoja ihmisiä jotka oikeasti hyvää hyvyyttään majoittavat mut. Olen sitten järjestellyt mun huonetta, syönyt hyvin ja nyt vähän ranskalaista tv:tä.

Huomenna se sitten alkaa, työt ranskalais-suomalaisella kauppakamarilla. Katsokaa sieltä, siellä se on:
http://www.ccff.fr/la-ccff/notre-equipe/

 
Mitä tuliaiseksi Suomesta? Tietenkin Marimekkoa, Iittalaa ja meidän mumman kutomia rasoja. Heinäkuulla saivat jo suklaata, salmiakkia ja Sibeliusta, joka oli kuulemma tuttu. Myös Alvar Aalto oli tuttu, joten hyvin on Suomi-kuvaa viety maailmalle!

5 kommenttia:

 1. törmäsin tälläiseen suomalais-pariisilaiseen blogiin http://pariisistapaivaa.blogspot.fr/

  josko sieltä löytyisi jotain mielenkiintoista :)

  tsemppiä töihin ja pushal!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos! Näyttääpä mielenkiintoiselta :) pusuja ja haleja!!

  VastaaPoista
 3. Ja muista tääkin, joskus täällä on Pariisi-juttuja:

  http://www.messynessychic.com/

  kuten tää:

  http://www.messynessychic.com/2013/08/08/my-secret-champs-elysees-garden/

  - Maria

  VastaaPoista
 4. Parhaimmat jutut syntyy silloin kun menee oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Tsemppiä rakas. Sä oot voittaja!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos! mä oon tota messenessychickiä välillä seurannutkin.

  Ja kiitti H-R <3

  VastaaPoista