Lukijat

tiistai 8. lokakuuta 2013

Ihan niin kuin ennen vanhaan

Viimeisimmän postauksen jälkeen on työtahti rauhottunut. Millähän saisi vielä mielensä käännettyä sinne vähän pienemmälle vaihteelle ja nautittua kaupungistakin? Pariisiin on muuten tullut nätti syksy.

Viikonloppuna palasin viime vuotiseen elämääni hetkeksi. Kävin Saint-Etiennessä, tai tarkemmin sanottuna "jossain, en tiedä missä". Pääsin osallistumaan samoin kuin viime vuonnakin Integration Weekendiin, joka järjestetään jotta uudet ja vanhat opiskelijat tutustuisi paremmin toisiinsa. No pakkohan siitä oli taas tykätä, vaikka eri vaihtareiden kanssa ei se tietenkään ihan sama asia ollut.

Viikonloppuun siis. Koulun väki raijataan bussilla yllätys-kohteeseen jonnekin etelän suuntaan. Perillä odottaa leirintäalue, uima-allas ja pääkipu. Takana on huisin kiva viikonloppu, mutta siitä ei kyllä nyt oikeasti irtoa kauheasti tekstiä. Mitä siellä nyt tapahtui? No me juotiin ja syötiin ja oon mä vähän tanssinutkin ja hukannut kengät, löytänyt ne ja heittänyt roskiin, uinut, puhunut suomea, puhunut ruotsia, unohtanut mitä olin sanomassa, unohtanut mitä olin tekemässä, keksinyt varmaan jotain vitsin hauskaa, kaivannut takaisin ja muistanut taas miksi sen ei ollut tarkoituskaan olla pysyvää.

Viikonloppuna myös lukitsin sim-korttini väärillä pin-koodeilla ja pankkikortti lakkasi toimimasta. No näitähän nyt sattuu, mitäs pienistä! Valokuvia en muistanut ottaa. Viime vuonna kaikki oli niin uutta ja hienoa, nyt mukana oli ripaus nostalgiaa ja onhan se ranskalainen maaseutu (&humalaiset opiskelijat) muistoihin tallentamisen arvoisia, mutta en mä vaan sitten muistanut. Sellaista se on, kun unohtaa mitä oli tekemässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti