Lukijat

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Olympiahuumaa

Tällaista tällä kertaa! Takana siis huikeita hetkiä, kun on seurattu Suomen lätkämatseja. Ranskassahan jääkiekko ei ole mitenkään iso juttu (hmm, huomannee myös Ranskan menestyksestä kisoissa ja kaukaloissa..) mutta kyllä, jes, löytyy täältäkin aito sportti-baari joka muiden lajien muassa näyttää myös lätkää!

Pitänee tarkentaa että kyseessä on kanadalainen baari. Tunnelma katossa ja mahtavana yksityiskohtana mm. jääkiekkomailat ovenkahvoina :) sinne siis. Perjantaina ruuduissa heillä (tietenkin) Kanada-Itävalta, mutta nätti hymy ja sievä pyyntö, niin johan saatiin Suomenkin pelille pari telkkaria. Baarimikkoa (kanadalainen) nauratti ja lupasi sunnuntaiksi huipputunnelmaa. Tänään siis lupaukset lunastukseen ja kohti Suomi-Kanada matsia. Kaikkihan me tiedetään kuinka siinä tulee käymään!

The Great Canadian Pub

Sitä ennen kuitenkin Restaurant Day ja Nordic Twist. Twist lienee päivän trendisana ja sitähän me lisätään kaikkeen mahdolliseen. Tänään Suomi-Instituutilla pohjoismaalaisia pop up -ravintoloita. Katsotaan minkälaista twistiä siellä on saatu aikaiseksi.

Ja niin, mikäs se olikaan se vapaapäivien tärkein tehtävä tällä hetkellä? Sana 'opinnäytetyö' huhuilee jossain takaraivolla. Pitänee antaa sille vähän huomiota ettei huhuilu äidy huudoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti