Lukijat

tiistai 25. helmikuuta 2014

Cordonbleuta ja asiakassuhteen johtamista.....eiku

Takana on niiiin mahtava viikonloppu! Onni on ihanat ihmiset, joihin on ollut ilo tutustua aikanaan, ja jotka ottavat yhteyttä pitkän ajan päästä ja kaikki on taas niin kuin ennenkin. Joten siis KIITOS Elsa ihanasta viikonlopusta ja seurasta ja ja ja ja... Yksityiskohtaisen kuvauksen viikonlopun etenemisestä voi lukea täältä loistavasti kuvitettuna, mutta sanotaanko vaan että voi Tuukka Rask, voi halpa viini, voi rakkaus. Näillä mennään.

Mitäs neidin arkeen kuuluu? No nyt kun kysyit, niin neiti täällä pykää opinnäytetyötä ja muita opintosuorituksia samalla kun käy töissä.

Mitä tekee kuvassa kynsitarrat ja kynsilakanpoistoaine?
Takana on ensimmäinen työhaastattelukin. Kerrottakoon enemmän, jahka jos ja kun tulevaisuuden kuviot päivänä jonakin tarkentuvat.

Tällä viikolla täällä on menossa lomat, ja host-perheeni vanhemmat on reissussa. Minä täällä sitten supertiukkana babysitterinä perheen 16v. pojalle pidän jöötä. Eli siis toisin sanoen mielessä kokoajan kuinka hyvin oma kutakuinkin samanikäinen velipoika pärjää eli eipä tässä juuri perään katsomista ole ollut havaittavissa. Eilen kokkailtiin illalla kimpassa, ja teini sai opastaa tätä tätiä vaikka toisinpäinhän sen vissiin piti mennä..

Huomenna luvassa kaverin synttärit ja läksiäiset. Se tietää sitä ettei paljon opintosuoritukset huomenissa soittele. Elikkäs tästä nyt tätä blogia ja youtubea ja facebookia etc kiinni ja paluu asiakassuhteen johtamisen ja opparin pariin. Badabim badabum.

No mitähän ne siinä teki... ;)

2 kommenttia:

  1. Voijje, kyllä munkin tekisi mieli lennähtää kylään. Misjuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuule, sie oisit niiiiin tervetullut!! Koska vaan <3

      Poista