Lukijat

lauantai 13. lokakuuta 2012

Koti-ikävää

Tänään oli jotenkin erityisen hankala päivä. Vetäisin siis ranskalaisen pankkitilini tyhjäksi ja varasin itselleni matkan Pariisiin. Neljä päivää laatuaikaa itseni kanssa, täältä tullaan Pariisi! Aion toteuttaa äitin vinkit ja mennä oman mieleni mukaan, siksi en edes kysynyt ketään mukaani.
No ei sentään ihan vielä, vasta kuun lopulla kun on vähän lomaa koulusta..

Toistaiseksi koti-ikävä on pysytellyt taka-alalla. Se tulee välillä aaltoillen, mutta ei mitenkään ylivoimaisena. Tiukkaa tekee silloin, kun muiden vaihtareiden poika-/tyttöystävät vierailevat täällä tai muut lähtevät käymään kotona. En ole kateellinen. Mutta silloin tulee mieleen että mun ihmiset on niin kaukana. Mutta, Suomeen ja Suomesta on pitempi matka tänne kuin vaikkapa Saksasta tai Espanjasta.

Eilen kaupungissa alkoi kirjafestarit, joilla päätin vierailla. Tavoitteena oli löytää Babaria ja Pikku Prinssi. Ihana tapahtuma!

la 27e Féte du livre de Saint-Etienne
Löysin Pikku Prinssin ja Aristokatit sekä vinkit siitä mistä löytää Babaria. Samalla reissulla mukaan tarttui suklaata (löysin ihanan karkkikaupan) ja viinipullo. Olen valmis tyttöjen iltaan!

Tämä lauantai-ilta kului siis erityisen villisti missäs muuallakaan kuin omassa huoneessani (mulla taitaa olla suurempi huone kuin kellään muulla) tyttöjen kanssa. Saksalaisella tytöllä on kaikki Twilightit dvd:llä ja hän halusi katsoa ne ennen kuin seuraava leffa ilmestyy. Enpä ole näistä liiemmin aiemmin piitannut mutta tottakai liityn seuraan. Niin, ja olenhan luvannut huoneeni leffailtojen käyttöön. It's Jacob time!

1 kommentti:

  1. Ihana Twilight <3 Ikävä myös tyttö sinua! Kunpa pääsisin tuonne Pariisiin kanssasi :) Suklaa ja viini kuulostaa todella hyvältä :D

    -Antsu-

    VastaaPoista