Lukijat

lauantai 21. syyskuuta 2013

Kauniit ystävät kutsukortteja lähettää

Se on alkanut, nimittäin elämä työn ja kodin ulkopuolella! (tähän astihan mä olen ulkoiluttanut itseäni suhteellisen vähän)

Työt edelleen vähän haittaa vapaa-aikaa, mutta kivaa että hetkellisesti on ollut jopa vähän ylitarjontaa vapaa-ajanvietosta. No aivan, tämä on Pariisi, tottakai täällä on tekemistä vapaa-ajalle :). Mutta sellaista, mihin liittyy tuttuja ihmisiä ja oikeaa seuraa, ei voi pitää itsestäänselvyytenä, etenkään näin isossa kaupungissa.

Sain kutsun erään gallerian avajaisiin. Olisin niin tykännyt mennä. Mutta, töistä ei voinut karata niin että olisin ehtinyt molempiin. Olin nimittäin saanut kutsun myös elämäni ensimmäisiin rapujuhliin!


Täällähän tätä saa myös Ikeasta

Ruotsalaiset, nuo onnekkaat kakkiaiset, omaavat näin upeat tilat. Nämä onnekkaat kakkiaiset ovat kylläkin myös mukavia, joten eipä heistä voi ärsyyntyäkään :)


Nyt suuntana La fête des familles de la résidance, elikkäs eräänlainen naapuruston katujuhla. Sinne sain kutsun ihan tältä omalta host-perheeltä. Hyvää lauantaita kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti