Lukijat

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Roger la Grenouille

Nyt on löytynyt "the place to eat", Roger la Grenouille! Roger, tai no en mä muistanut kysyä tarjoilijan nimeä mutta olkoon hän ja työkaverinsa nyt rogereita, tarjoilee sitten sen verran délicieux sammakoita että mmmmm..

Mä olen syönyt sammakoita kerran aiemmin host-perheen kokkaamana. Siitä piirtyi hyvä muisto takaraivolle joten halusin antaa suomalaisille ystäville saman kokemuksen. Roger le Grenouillea kehuu mitä luultavimmin tripadvisorit ja löytynee monen monituisista listauksista. Ihan aiheesta. Jos ikinä haluaa maistaa niitä kuuluisia koipireisiä, niin sanon nyt tämän yhden ravintolan perusteella kerryttämäni kokemuksen syvällä rintaäänellä, että mene, koe ja näe Roger. Älä kyseenalaista, mene vain. Ainakin tämänkertaiset, mukana olleet sammakkoensikertalaiset vaikuttuivat syvästi.Sammakoita Provencen tyyliin. Valkosipulia oli sen verran että pahoittelut vaan kaikille samassa junassa matkustaneille, edelleen seuraavana päivänä, olen pahoillani mutta tietäisitte vain mitä hyvää mä olen syönyt!!

Sitä en vielä osannut päättää, onko ravintolan sammakkoaiheinen sisustus ruokailukokemusta täydentävä vai häiritsevä seikka. Mutta jos lakkaa ajattelemasta että juuri tuon sakun koipia on mun lautasella, niin ruoka on loistavaa, hinta varmaan aika tavanomainen, ruoka on loistavaa ja ai niin, ruoka on loistavaa.

Ja täältä lisää kuvia:
http://www.bestrestaurantsparis.com/fr/restaurant-paris/roger-la-grenouille.html

2 kommenttia:

  1. Oliko hyvää? Jotenkin en nyt päässy täyteen käsitykseen ruuan laadusta ja mausta ;) Ihana teksti :) :)

    VastaaPoista
  2. Hihii, kiitos :)
    Joskus vaan eivät sanat riitä! Toki kun liikaa ylistää niin on se vaara että seuraavalla kerralla todellisuus ylittää muistikuvan mutta se riski on välillä otettava :)

    VastaaPoista