Lukijat

tiistai 11. syyskuuta 2012

Kukkia minulle!

Kukkakaupn täti sai minusta juuri uuden kanta-asiakkaan. Vaaleanpunaisia gerberoita, tai mitä lie 0,90€/kpl!Kaikki valitsemani kurssit alkavat vasta ensi viikolla, ainoastaan ranskan kurssiin liittyvä tasotesti on torstaina. Väsynyt reissaaja alkaa pikkuhiljaa palautua entiselleen, kiitos tämän pehmeän laskun. Ja mikä parasta, asuntoomme tulee nyt lämmin vesi! Enää ei tarvitse laulaa "missä hitossa me hiukset pestään.."

Tänään pääsimme käymään asuntotoimistossa. Ongelmamme puuttuvien avainten suhteen ratkesi; meillä on ollut kaikki tarvittavat avaimet kokoajan. Pinky and the brain.. Mutta, tulipa todistettua kuinka kekseliäitä ja innovatiivisia osaamme ollakaan, kuinka erilaisia keinoja keksimmekään pärjätäksemme "vain yksillä" avaimilla.

Aamupäivästä kävimme porukalla tutustumassa Cite du Designiin. Osalla on alkanut jo opinnot, mutta suurin osa meistä on tämän viikon vapaalla. Cite du Design oli jonkinlainen designin historiaa ja modernia taidetta yhdistävä museo. Mikähän esim. seuraavan asetelman sanoma lienee? Kertokaa toki, jos mieleenne tulee tulkintoja tästä, itselläni taitaa olla puutteelliset tiedot historian ja yhteiskuntaopin suhteen.Joka illalle tuntuu olevan ohjelmaa. Tänään koululla järjestettiin "after school" grilli-ilta. Josko sitä sitten huomisen viettäisi ihan omissa oloissaan, vaikkapa ranskan testiin valmistautuen. Mutta tänään, ruuat, viinit ja oluet tarjoaa opiskelijayhdistys. Sinne siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti