Lukijat

maanantai 24. syyskuuta 2012

Uusia aluevaltauksia

Viime viikonloppu oli täynnä ohjelmaa, joten tämän viikonlopun halusin pyhittää pitkille aamu-unille ja avoimille suunnitelmille. Lauantaina päädyin käymään kaupungissa järjestetyillä messuilla. Suuri alue piti sisällään kaikkea mahdollista autoista uima-altaisiin ja lampaista viineihin. Ilmeisesti Japani oli jokseenkin kantava teema, koska sille oli omistettu kokonainen messuhalli.


Menossa tutustumaan Japaniin ja Japanin kulttuuriin
Kansainväliseltä alueelta löytyi koju vaikka kuinka monelle maalle, mutta kukaan ei ollut tullut esittelemään Suomea. Juustokojulla halusin voittaa ennakkoluuloni. Kerroin myyjälle, etten tykkää juuri mistään, joten please, auta mut alkuun jotta oppisin tykkäämään juustoista. Maisteltuani muutamia en ollut löytänyt yhtäkään jota voisin kuvitella syöväni. Lopulta kerroin myyjälle, että tykkään Edamista. Tähän hän totesi, ettei mun siinä tapauksessa kannata tulla hänen kojulleen. Myönnettävä se on, että toistaiseksi Gouda on ollut kaikkein eksoottisin juusto jota pystyn syömään.. (Muuten, tällä reissulla, kun nyt kerran olen päättänyt olla avoimin mielin, olen maistanut jo simpukoita ja raakaa lihaa (tartaria?) ja molempia voisin jopa syödä uudestaankin).

Löysin messuilta kavereita.

Sunnuntaina tuli kokeiltua jotain täysin uutta. Koulu jakaa vapaalippuja sunnuntain rugby-otteluihin. Laji lienee Ranskassa melkoisen suosittu ja tunnelma olikin melkein kuin Rinkelinmäen sikakatsomossa, mutta muutoin lajissa ei kyllä ollut mitään järkeä! Yhdessä saksalaisen tytön kanssa sitten yritimme päästä johonkin selvyyteen lajin säännöistä ja pistelaskusysteemistä. Ja taputettiin silloin kuin kaikki muutkin. Peli päättyi tasan 19-19.
Näillä eväillä, kohti uutta kouluviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Mukavannäköstä painimistahan tuo rugby näyttää olevan ;) Senhän on keksiny varmaan kaljapäissään olevat britit, eli ei kait siitä mitään selkoa tarviikaan saada :D

  Siellähän tuntuu olevan tuo harrastaminen noin opiskelijana paljon helpompaa, järkevämpää ja halvempaa kuin mitä suomessa (ainakin S-joella). Otahan niistä ny sit kaikki irti!

  Niin ja kiitos rakas postikortista <3 Ja justiin oli nappivalinta, kiitos siitäkin ^^

  VastaaPoista
 2. mä en ymmärrä ees jefua :D mut ymmärrän hyvin tuon riemuisan poninhalausilmeen :) mulle kävi hupsis ja ilmoittauduin lauantaiksi koulukisoihin fabebaben kanssa! b:0 pitäis mennä ja jännittää iihan vähän:)

  VastaaPoista
 3. Jep, ihan pimeetä touhua mutta sen verra siisti tunnelma että saatan jopa mennä uudestaankin katsomaan :D..

  Hyvä jos tuli kortti perille! Mä kun en yhtään tiedä kauanko täältä posti sinne tulee. Harrastaminen on kyllä kiitettävän helppoa ja halpaa! Heti samana päivänä kun sain lääkärin luvan urheilla (mä en vieläkään käsitä tota lääkärintarkastusta mutta maassa maan tavalla...) niin menin aerobiciin. Ens viikolla koitan salsaa, nyrkkeilyä ja steppiä jos aikataulut passaa :). Mitäs Helsinkiin kuuluu?

  Hei onnea H kisoihin!! Ponit oli supersuloisia, mä olisin voinut viettää loppupäivän niiden kanssa :). Kerro sit miten kisoissa meni!

  VastaaPoista
 4. Työkaveri täällä Espoossa kehui, että tuo Rugby on sellainen laji, jossa äijät puristelee toisiaan perseestä ja se on varsin viihdyttävää katsottavaa ;) Tiedä tuota mutta kiva nähdä ko. lajista kuvia :DD Siellä on niiiiin ihanan lämpöisen näköistä kun täällä vaan sataa vettä viikosta toiseen :/

  Terkuin,
  Antsu

  VastaaPoista